Συχνές Ερωτήσεις

Τιμές

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να παρουσιάσουμε τις τελικές τιμές που προσφέρονται από τους Παρόχους (αερομεταφορείς ή τους ταξιδιωτικούς πράκτορες) σε πραγματικό χρόνο. Μερικές φορές η τελική τιμή μπορεί να είναι διαφορετική ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του ναύλου που επιλέξατε τη συγκεκριμένη στιγμή (μπορεί μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα που μεσολαβούν μέχρι την ανακατεύθυνσή σας στο site του Παρόχου η διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου ναύλου να έχει εξαντληθεί και η τιμή να έχει αλλάξει) και τη μέθοδο πληρωμής που επιλέξατε.

Ταξιδιωτικά Προϊόντα παρέχονται, ελέγχονται ή/και ανήκουν σε τρίτους, όπως οι αεροπορικές εταιρείες και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες («Πάροχοι»). Το Reytrip δεν φέρει καμία ευθύνη απέναντι σε εσάς για κρατήσεις ή/και αγορές προϊόντων ταξιδιού. Οι τιμές, οι όροι και οι προϋποθέσεις καθώς και οι πολιτικές απορρήτου των Παρόχων Ταξιδιών ισχύουν για τις κρατήσεις σας. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε και συμφωνείτε μαζί τους, πριν κάνετε την κράτησή σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Όχι, σε καμία περίπτωση! Κάνουμε ζωντανές αναζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και αναζητούμε τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές τη στιγμή της αναζήτησής σας. Οι τιμές που παρουσιάζονται είναι οι τιμές των Παρόχων. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να αυξήσουμε τις τιμές, γιατί πάντα θέλουμε να μπορείτε να βρείτε την καλύτερη πτήση για εσάς στη φθηνότερη διαθέσιμη τιμή. Το Reytrip είναι μια εταιρεία με επίκεντρο τον πελάτη και η ικανοποίηση των χρηστών είναι το κύριο μέτρο της απόδοσής μας.

Κρατήσεις

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εργαζόμαστε μόνο με τους καθιερωμένους αερομεταφορείς και τους γνωστούς ταξιδιωτικούς πράκτορες. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε ότι εναπόκειται πάντοτε στους ίδιους τους χρήστες και στην πιθανή εμπειρία τους να αποφασίσουν με ποιον επιθυμούν να προχωρήσουν στην κράτηση του εισιτηρίου τους.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί «Επιλογή» στη σελίδα «Επιλογή Εισιτηρίου» στο Reytrip θα σας ανακατευθύνουμε στον ιστότοπο του Πάροχου (αεροπορική εταιρεία ή ταξιδιωτικό πρακτορείο). Εκεί θα πρέπει πάντα να ελέγχετε τουλάχιστον τις ακόλουθες πληροφορίες:

  • Ημερομηνίες και ώρες ταξιδιού
  • Αεροδρόμια αναχώρησης και άφιξης
  • Αριθμό επιβατών
  • Ακριβή ονόματα επιβατών
  • Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Χρέωση ή μη αποσκευών
  • Τιμές λεπτομερώς
  • Όρους και Προϋποθέσεις του Παρόχου

BONUS

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Τα BONUS είναι μοναδικά επιλεγμένα προϊόντα και υπηρεσίες σε ειδικές τιμές ή και εντελώς δωρεάν από διάφορες συνεργαζόμενες με το Reytrip επιχειρήσεις. Μπορεί να είναι το εισιτήριο για μια θεατρική παράσταση, ένα μπουκάλι κρασί, διάφορα ταξιδιωτικά προϊόντα, δωροεπιταγές, ειδικές εκπτώσεις στις αγορές σας και πολλά ακόμα. Τα BONUS του Reytrip συνεχώς εμπλουτίζονται και ανανεώνονται. Περισσότερες πληροφορίες για τα BONUS και τους BONUS Providers (Πάροχοι BONUS) μπορείτε να βρείτε στην αρχική σελίδα (homepage) του Reytrip.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Δείτε τα διαθέσιμα BONUS εδώ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Τα BONUS κάθε κράτησης, είτε έχουν τη μορφή έκπτωσης είτε είναι εντελώς δωρεάν, είναι διαθέσιμα σε συγκεκριμένο αριθμό και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η διαθεσιμότητά τους δεν μπορεί να προβλεφθεί, γι’ αυτό προτείνουμε να κάνετε την επιλογή του BONUS σας αμέσως μετά την κράτησή σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Στις περισσότερες επιλογές κρατήσεων θα βρείτε εναλλακτικές προτάσεις BONUS. Εσείς μπορείτε να διαλέξετε μία από αυτές.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Όχι. Τα BONUS παρέχονται ανά κράτηση και δεν επηρεάζονται από το είδος του εισιτηρίου και τον αριθμό των επιβατών. Σε μία κράτηση αντιστοιχεί ένα BONUS, είτε η κράτηση αφορά εισιτήριο απλής μετάβασης είτε μετ’ επιστροφής. Το ίδιο ισχύει και για τον αριθμό των επιβατών. Σε μία κράτηση αντιστοιχεί ένα BONUS, είτε η κράτηση αφορά εισιτήριο για έναν επιβάτη είτε για περισσότερους.

Υπηρεσίες

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ορίζουμε ως «καλύτερες» τις πτήσεις με την καλύτερη ισορροπία δύο παραμέτρων: τιμής και χρόνου πτήσης. Παρουσιάζουμε τις «καλύτερες» πτήσεις, επειδή πιστεύουμε ότι το να πληρώσεις λίγο περισσότερο είναι συχνά προτιμότερο για τους πελάτες μας από το να έχεις μία μεγάλη απώλεια χρόνου π.χ. λόγω στάσης 12 ωρών.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μπορούμε να υποστηρίξουμε αναζητήσεις για μέχρι και 9 επιβάτες κάθε φορά, συμπεριλαμβανομένων των ενηλίκων και των παιδιών.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ναι, έχουμε. Απλώς επιλέξτε «Πολλαπλές διαδρομές» στη φόρμα αναζήτησης.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε ηλεκτρονικά μηνύματα από εμάς κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο «Απεγγραφή» ή «Διαγραφή» που περιλαμβάνεται σε αυτά.

Λάβετε πρώτοι τα νέα μας και τις προσφορές μας!

Το email σας είναι υποχρεωτικό Το email σας δεν είναι έγκυρο